luni, 16 ianuarie 2012

APERITIV - CORĂBIOARE ITALIENE CU SAVOARE....ESTICĂ

Simplu de realizat, ieftin și gustos.

În caz că mai aveți covrigi de la sărbătorile de iarnă.....


Необычная закуска




Avem nevoie de:


  Covrigi - 12 buc

  Brânză  - 50g

 Gammon (şuncă, cârnaţi), 100 g,

 Hribi marinați - 2 linguri

 Ardei dulce - 1 buc

 Ierburi după gust 1 buchet

 Lapte cât este necesar

 Salată verde şi roşii pentru garnitură.




Необычная закуска



Se pune lapte peste covrigi și se lasă 15 - 20 minute
la înmuiat.



Необычная закуска



Șunca, piperul, ierburile si ciupercile tocate fin, se
pun într-un castron de salată pentru a se amesteca.
Se adaugă brânza dată pe răzătoare și se
amestecă totul.



Необычная закуска



Pe o foaie de copt acoperiteÎntr-o tavă de copt în care
se așează hârtie cerată de copt sau hârtie de silicon
alimentar , foaie de aluminiu se pun covrigii după ce
în prealabil s-au scurs puțin de lapte și se umplu cu
amestecul rezultat.


Apoi se bagă în cuptărul încălzit la o temp. de 180 de
grade și se lasă la copt timp de 10 - 15 minute.




Необычная закуска


Când s-au copt, îi scoatem din cuptor și îi așezăm pe
câte o foaie de salată și tăiem roșiile în jumătăți
pentru garnitură.



Необычная закуска




Delicios !!!!!





    Poftă bună !