duminică, 6 noiembrie 2011

ȘNIȚELE FOARTE....SPECIALE ! NU VEȚI DA GREȘ CU ELE !!!!








INGREDIENTE

- carne pentru șnițele
- 2 ouă
- 1/2 Kg ciuperci
- 1 ceapă
- făină (in funcție de câte șnițele avem)
- pesmet
- ulei
- 1 legătură verdeață










PREPARARE

- se călesc ceapa și ciupercile care
au fost, în prealabil,  tocate mărunt











- se bat ouăle, se adaugă verdeața
tocată mărunt și un pic de făină -
ca pentru omletă









- Se adaugă ciupercile călite cu ceapa








- Se prăjește omleta








- omleta se așează peste șnițele și
 apoi se rulează ca în imagine









- rulorurile se înțeapă cu scobitori
pentru a păstra compozișia de
omletă în interior












- se dau prin făină










- rulourile se trec apoi prin ou și
 pesmet ca la orice șnițele








- se prăjesc în ulei









- se servesc cu salată verde,
se poate adăuga piure sau garnitură
de orez.






Poftă bună !